slide1 slide1 slide1 slide1 slide1

O nama

Privatno preduzeće Tesa-pak posluje od 2004 godine. Proteklih godina firma je konstantno širila svoj asortiman usluga i kapacitete, i postala jedan od najvećih proizvodjača transportne i komercijalne ambalaže u šumadijskom regionu koja poseduje najsavremeniju opremu i predstavlja pouzdanog partnera velikom broju kupaca ambalaže. Godišnje preradi više od 1.800 tona valovitog kartona, od čega se polovina ambalaže napravi od recikliranog kartona.

Osnova za kontinuiran rast i razvoj firme pored savremene opreme koju poseduje su i kvalifikovani kadrovi koji poseduju stručna znanja i veliko iskustvo. Kao rezultat dugogodišnjeg usavršavanja i ulaganja u opremu i obrazovanje postigli smo vrhunski kvalitet proizvoda, koje uz poštovanje rokova isporuke i uz konkurentne cene našoj firmi omogućuje da ispunjava očekivanja i trebovanja zahtevnih klijenata (medju kojima je sve veći broj vodećih međunarodnih kompanija, kao sto su Meggle, Nestle, Podravka, Swisslion itd).

Specijalizovani smo za brzu i kvalitetnu proizvodnju regularne i štancane transportne ambalaže od talasastog kartona. Bez obzira na vrstu vaše delatnosti, ambalažu prilagođavamo specifičnostima vaših proizvoda i spremni smo da izradimo neograničen izbor dimenzija i oblika. Konstrukcionim rešenjima ambalaže olakšavamo transport i dalje rukovanje proizvodima, garantujući sigurnost robe i njeno lakše skladištenje, što se u konačnom obračunu vašeg poslovanja uvek javlja kao ušteda.

Pozivamo Vas da i Vi postanete klijent Tesa-paka i da se i sami uverite u kvalitet nase ambalaže i u prednosti rada sa našom fabrikom.

Poslovni podaci

poslovni-podaci
Pogledajte poslovne podatke
kompanije Tesa-pak Kragujevac

O reciklaži

pap reciklazaO potrebi da se reciklira stari papir je dovoljno reći da se pored zaštite prirodne sredine dobija i neophodna sirovina. Sa svakim sakupljenim kilogramom stare hartije direktno utičemo na smanjenje seče dragocenih šuma kao i na značajnu uštedu energije. U odnosu na proizvodnju papira od sirovog drveta, reciklažom otpadnog papira manje se zagađuje vazduh za 74 odsto, a voda za 35 odsto. Sto kilograma sakupljenog starog papira spašava život dva drveta koja mogu da proizvedu kiseonika koliko je potrebno za 40 godina ljudskog života.

Copyright © 2012 Teca-pak Kragujevac. Created by: WebPortal Internet Solutions
Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima ovog web portala bez pisane saglasnosti